Kuinka kotkalaiset ovat muuttaneet maailmaa!

26.3.2015

Tunnetko kotkalaisen tai kotkassa pitkään asuneen henkilön tai tekonsa? Onko suuret teot painumassa historiaan? Ansaitseeko joku tekijänainen tai tekijämies tulla huomioiduksi siitä syystä, että hän on teoillaan muuttanut maailmaa.

Kotka-Seura haluaa tallentaa Kotkan historiaa monin eri tavoin. Olemme keränneet tietoa kotkalaisista rakennuksista, Kotkan historiasta ja vahvoista kotkalaisista naisista. Olemme järjestäneet luentoja ja julkaisseet kirjoja monista aiheista. Työ jatkuu.
Tekoja ovat tehneet myös kotkalaiset, usein suuriakin. Mutta emmehän me niistä ole numeroa tehneet. Ei kuulu perusluonteeseen kehua itseään.

Kotka-Seura haluaa nyt kerätä tulevaisuuden varalta tietoja, tarinoita, kuvin, videoin ja kirjoituksin kotkalaisista henkilöistä ja sitä, miten kotkalaiset ovat muuttaneet maailmaa. Eikä tässä tarvitse olla niin tarkka siitä kotkalaisuudesta, lähialueetkin hyväksytään jos kuitenkin vankka side Kotkaan ja kotkalaisuuteen on olemassa.

Tekoja esimerkiksi: Euroopan kolmannen kaupallisen tv-yhtiön MTV:n perustaminen ja vajaan 2500 suomalaisen musiikkikappaleen sanoitus. Teko voi olla pieni tai suuri, kunhan se on jotenkin muuttanut maailmaa. Kerro meille ja jätä yhteystietosi, jotta voimme haastatella sinua tarvittaessa.

Ota yhteyttä tällä lomakkeella